Patito Feo

In jos

Patito Feo

Mesaj  SONIA THE BEST la data de Sam Ian 31, 2009 12:50 pm

Interpreta vanitoasei şi egoistei Antonella, liderul trupei Las divinas din telenovela “Răţuşca cea urâtă”, actriţa şi cântăreaţa Brenda Asnicar, mărturiseşte că s-a distrat să fie rea.

Ca un mic uragan care rade totul în cale, Brenda Asnicar a apărut în televiziunea argentiniană şi s-a impus ca o adevărată revelaţie. Antonella, personajul interpretat de ea în telenovela „Răţuşca cea urâtă”, este rea, simpatică şi foarte dezinvoltă. „M-am distrat mult interpretând o rea”, spune Brenda, care mărturiseşte că nu are nimic în comun cu Antonella, nu seamănă deloc cu ea.

Înainte de rolul din „Răţuşca cea urâtă” (2007-2008), Brenda a apărut într-un show pentru copii, "Cantaniño” (2001), şi a fost moderatoarea unei emisiuni de televiziune pentru copii, „Chicos argentinos” (2005), difuzată de Canal 7.

Pentru a primi rolul Antonellei a trecut printr-un casting exigent. „Am susţinut şase sau şapte probe, a fost destul de complicat. Nu mi s-a spus ce personaj voi interpreta; iniţial, am dat probe pentru personajul bun, dar le-a plăcut mai mult cum mi-a reuşit reaua. Şi mie mi-a plăcut. Când am citit scenariul mi-am zis: vreau să fac asta”.

Întrebată ce ar alege între muzică şi actorie, Brenda a mărturisit: „Mi-ar plăcea mult să cânt dar, din păcate, nu am avut niciodată timp suficient ca să studiez, am însă o profesoară de teatru, Mónica Veroni, care este genială. Ştiu că este foarte dificil să cânţi şi să joci, ca Thalía, de exemplu, de aceea profit de toate oportunităţile care-mi apar în cale. Dacă trebuie să fiu actriţă, sunt actriţă şi dacă mi se cere să cânt, cânt, aşa cum s-a întâmplat în „Răţuşca cea urâtă”, unde a fost o combinaţie din amândouă”.

Anul acesta Brenda va apărea în show-ul lui Marcelo Tinelli, „Patinando por un sueño”.
avatar
SONIA THE BEST
Admin

Mesaje : 104
Data de înscriere : 24/01/2009
Varsta : 22
Localizare : Satu Mare

Vezi profilul utilizatorului http://sonyablaxy4ever.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum