"Ingerasii"

In jos

"Ingerasii"

Mesaj  SONIA THE BEST la data de Sam Ian 31, 2009 1:13 pm

De luni până vineri, de la ora 19:30
Îngeraşii este o comedie romantică despre o femeie de carieră cu doi copii năstruşnici şi un bărbat devenit întâmplător bonă. Noua producţie Promance propune o poveste de iubire adevarată, adresată tuturor vârstelor, o iubire care va înfrunta obstacole şi tentaţii cu incursiuni în lumea plină de viaţă şi umor a celor mici.
Lia Damian, un producător de success la un studio de televiziune, se confruntă cu o mare problemă: are nevoie de o bonă care să reziste mai mult de o zi cu cei doi copii a ei. Familia ei i-ar putea fi de ajutor, însă Violeta Strâmbu, mama Liei, o actriţă în căutare de roluri noi, este mereu preocupată să îi reproşeze că s-a căsătorit de tânără şi a rămas cu doi copii mici pe cap după divorţ. Nistor Damian, fostul soţ, abia dacă îşi aminteşte de responsabilităţile lui de tată, preferând să caute bani mulţi fără eforturi mari, în timp ce Ingrid, prietena Liei, este prea ocupată să se dedice lui “iubi” al ei.

O întâlnire întâmplătoare cu un tânăr inginer ghinionist şi rămas pe drumuri o ajută să ia cea mai neobişnuită decizie a vieţii sale: să angajeze bonă… un bărbat. Chiar dacă la început Tudor Apostol nu este convins că este cea mai bună soluţie pentru viitorul lui, el acceptă totuşi să se mute în casa Liei, mai mult din dorinţa de a-i oferi fiicei lui, Mirela, un adăpost temporar.

Soluţia pe care Lia o vede ca fiind “un miracol” nu este pe placul tuturor . Violeta îl dispreţuieşte pe Tudor din prima clipă, văzând în el un “oportunist” care trebuie să se întoarcă de unde a venit. Pentru asta are nevoie de timp şi puţin noroc, ca să scape de străinul adus în casă de fiica ei.

Ca şi cum viaţa Liei nu ar fi fost destul de complicată de intrigile mamei sau insistenţele lui Nistor Damian de a reveni în viaţa ei, totul se va complica şi mai mult odată cu apariţia lui Sergiu Neagu, un dansator profesionist pe care Lia îl cunoaşte cu ocazia pregătirii unui spectacol de televiziune. Este amabil, romantic, manierat şi amuzant, aproape de perfecţiunea care ar convinge-o pe Lia să mai acorde o şansă dragostei dupa divorţul suferit. Asta până Lia află despre secretul pe care tânărul îl ascunde.

Tudor şi Lia vor învăţa împreună că atunci când toate îţi merg pe dos, singurul lucru care îţi rămâne este să ai încredere în puterea “Îngeraşilor”.

Pregăteşte-te însă să fii prins într-o lume amuzantă, în care năzbâtiile, veselia şi dragostea sunt atuurile pe care îngerasii nu se sfiesc să le utilizeze ca pe niste superputeri. Pregăteşte-te pentru lumea Îngeraşilor!

Distribuţie:
Adela Popescu – Liliana Damian
Ioan Isaiu – Tudor Apostol

Îngeraşii:
Jennifer Dumitraşcu – Carina
Ionuţ Bora – Codin
Lili Sanboeuf – Mirela

Dana Dembinski – Violeta Strâmbu
Răzvan Fodor – Nistor Damian
Mihai Petre – Sergiu Neagu

Rodica Popescu Bitănescu – Doamna Sterescu
Marian Râlea – Ion Napoleon Pop
Cătălin Căţoiu – Dumitru Baldovin
Dana Rogoz – Ingrid
Alina Grigore – Gigi
Rodica Negrea – Doamna Greta
Pavel Bartoş – Mafiotul Duda
Lucian Ifrim – Haralambie Stoian/Harry
Rodica Lazăr – Tereza
Adriela Morar – Doina
Ioana Scărlătescu – Betty
Laura Voicu – Katty
Cristian Facaş – Oleg

Copiii:
Mario Kalmar – Alin
Lorans Bataine – Liviu
avatar
SONIA THE BEST
Admin

Mesaje : 104
Data de înscriere : 24/01/2009
Varsta : 22
Localizare : Satu Mare

Vezi profilul utilizatorului http://sonyablaxy4ever.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum