La Poveştiri adevărate: Adela Popescu, Diana Dumitrescu şi Nicoleta Luciu, prinţesele de ACASĂ

In jos

La Poveştiri adevărate: Adela Popescu, Diana Dumitrescu şi Nicoleta Luciu, prinţesele de ACASĂ

Mesaj  SONIA THE BEST la data de Sam Ian 31, 2009 1:19 pm

Povestea Adelei a început ca cea a unei Cenuşărese. Adela Popescu a venit Acasă pe când era doar o adolescentă cu mult entuziam şi cu multe visuri. Telenovela "Numai iubirea" i-a deschis porţle afirmării.

Adela Popescu a muncit mult şi a furat meserie de la colegii de platou, ştiind în adâncul sufletului ei că munca va da roade.

Norocul e de partea celor îndrăzneţi, iar odată ce a căpătat încredere în forţele ei, Adela nu s-a sfiit să-şi întindă aripile. A demonstrat că talentul nu poate rămâne mult timp nedescoperit şi că în spatele iubirii pentru actorie sălăşluieşte şi un suflet sensibil şi o voce excepţională.

Gloria nu i s-a urcat la cap Adelei. A rămas mereu dedicată meseriei şi a încercat să ofere şanse şi altor tineri cu visuri îndrăzneţe şi cu suflete mari.

Iubirea pentru mama sa a călăuzit-o mereu. Chiar dacă uneori filmările şi proiectele le-au făcut să se vadă mai rar, frumoasa actriţă a ascultat mereu sfaturile mamei, femeia care a crezut mereu în talentul ei.

Acum, Adela este o prinţesă cu drepturi depline. Milioane de fani din toată ţara o iubesc şi o urmăresc cu sufletul la gură tot aici, Acasă, în comedia romantică "Îngeraşii". Copila din urmă cu câţiva ani este acum o femeie frumoasă, matură, o cântăreaţă şi o actriţă consacrată.

* Fabrica de poveşti de la Buftea a fost leagăn şi pentru frumoasa Diana Dumitrescu. Mica sirenă a atras privirile tuturor, după ce şi-a făcut debutul în telenovela "Iubire ca în filme".

Diana Dumitrescu a continuat cu un alt proiect ambitios, în care s-a luptat şi i-a dat replică episod de episod partenerului ei de scenă, Alexandru Papdopol. Comedia romantică "Războiul sexelor" i-a dat prilejul să joace, să se joace şi să trăiască o mulţime de momente emoţionante.

Diana a fost înconjurată cu toată iubirea şi în familia de la Buftea a avut parte de surprize dragi. Chiar dacă era deja o vedetă, a fost încântată că a putut să-i vadă îndeaproape pe cei şase tineri RBD la prima lor sosire în România şi nu a ratat nici nebunia de la concertul trupei mexicane.

Exuberantă, mereu plină de candoare şi de o frumuseţe irezistibilă, Diana a fost alegerea perfectă atunci când la Buftea se căuta o Regină. Telenovela care continua povestea celui mai mare succes de televiziune, "Inimă de ţigan", îşi găsise steaua.

Povestea de succes a Dianei este ca un basm. Pe lângă reuşita ei pe platourile de filmare, pe lângă fanii care o idolatrizează, Diana mai are o mărturisire de făcut. Aici, ACASĂ, a găsit şi iubirea, iar inima ei a început să bată în acelaşi ritm cu cea a lui Ducu Ion, producătorul comediei romantice „Îngeraşii” şi al serialului „Doctori de mame”.

* Nicoleta Luciu a demonstrat că este puternică şi că poate să ia viaţa în piept. Telenovela "Lacrimi de iubire" i-a şters lacrimile vărsate şi i-a oferit ocazia să arate tuturor că nu e doar o frumuseţe fără fond. A primit rolul fetei rele şi viaţa i s-a schimbat. "Lacrimile de iubire" i-au adus notorietatea şi succesul mult căutate. Nicoleta a demonstrat că se poate ridica la înălţimea aşteptărilor şi a rupt inimile fanilor în periplul pe care Caravana telenovelei l-a făcut în toată ţara.

Rolul Rozei din "Inimă de ţigan" a venit firesc. Evoluţia ei a fost fulminantă şi cuplul pe care îl făcea cu Thierry a fost unul dintre cele mai iubite din telenovelă.

Şatra a transformat-o pe Nicoleta într-o actriţă veritabilă. A avut parte de scene dificile, pe care nu oricine le-ar fi putut duce la capăt cu atâta forţă şi naturaleţe.

Pentru meserie, Nicoleta a dat totul. A filmat fără să facă nazuri până în penultima lună de sarcină. Apoi când a venit sorocul, a plecat în Ungaria, însoţită de iubitul ei Zsolt şi de cele două viitoare bunici. Aici, la una dintre cele mai bune şi luxoase clinici din Europa, l-a adus pe lume pe cel care a împlinit-o şi a făcut-o cea mai fericita mămică din lume, micuţul ei Zsolt Junior.

La numai o lună şi jumătate de la naştere, Nicoleta a revenit la forma care a consacrat-o. În platoul emisiunii "În al 9-lea cer", vedeta a vorbit despre copilaş şi despre primul ei Crăciun ca mamă.
avatar
SONIA THE BEST
Admin

Mesaje : 104
Data de înscriere : 24/01/2009
Varsta : 22
Localizare : Satu Mare

Vezi profilul utilizatorului http://sonyablaxy4ever.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum